Marie Pettersson från Mälarchark AB utsågs till Årets Företagare Sörmland

Marie Pettersson från Mälarchark AB utsågs till Årets Företagare Sörmland.

Priset delades ut av Företagarna. Mälarchark är ett familjeföretag som har verkat över 80 år i branschen. Företaget har fått fler än 25 medaljer för sina produkter.

Motiveringen lyder:
Ett företag som har lyckats med den tuffa uppgiften att bygga sitt varumärke lokalt likväl som nationellt. Efter över 80 år i branschen är detta fortfarande ett starkt familjeföretag som arbetar hårt för att utveckla sin verksamhet, sina produkter, och sitt arbete inom miljö, jämställdhet och mångfald. Med gedigen yrkeskunskap och ett brinnande engagemang har Årets Företagare Sörmland utvecklat fantastiska produkter och är en god ambassadör för sin bransch. Med över 25 medaljer i bagaget för sina produkter, är det med stolthet vi presenterar Marie Pettersson på Mälarchark AB som vinnare av priset Årets Företagare Sörmland 2016.

Fakta Årets Företagare:
Företagarna delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.
Utmärkelsen Årets Företagare har en lång historia, precis som Företagarna. Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige som utses under Årets Företagargala i Stockholms stadshus. 

– Jag hade en vision hur det här företaget skulle vara typ nu. Jag har jobbat hårt i nästan 20 år på det och tycker att vi är där jag ville vara. Det är jätteroligt, sa hon vid prisutdelningen.

 

 
Foto: Mikael Andersson

 

http://ekuriren.se/jobbpengar/1.4405330-prisades-for-familjebok-som-hjalper-nyanlanda