Recept i samarbete med tidningen Extra

Halloumi-råraka med avokadomajonnäs

Gör egen gräddglass med bär

Grillsäsongen är här!

Gravat innanlår à la Bergs Gård

Culinary Crafts vandringsgryta för kronprinsessan

Culinary Cake Vår – en hyllning till sörmländsk rabarber

Örtiga fiskbiffar med potatismos och ärtpuré

Nässelskum med bakat ägg, sotad färsk lök, bondbönor och blomkålskräm.

Ängamat med tryffel och kryddat vildsvinsbacon

Ändebols krämiga tomat- och kardemummasoppa

Råbiff med dijonaise och äggula

Kumminbakad palsternacka med kokt dinkel

Kräftskiva med ostpaj

Klimatsmart Paybackriddare

Kirskålspaj

Majs och potatisbiffar

Varm vintersallad

Krämig squashsoppa

Sommarlätt örtkesotallrik

Knådningsfri surdegspizza

Mauds dinkelmannakaka

Grytstek i champagne

Nötpanerad rotselleri

Ölfloatie

Rosenhanska äppelknäcken

Fisktacos

Gratinerade svartrötter

Sesamrullad lax i hjärtsallad

Tomatsoppa

Helstekt kalvfilé

Dovhjortsinnanlår

Mustig köttgryta

Årets äppelkaka av Tuva 9år!

Friterad blomkål

Fläskkarré från Rocklunda

Grillat älginnanlår

Sörmländsk nässelsoppa

Ansjoviskryddad färskpotatissallad

Långbakad fläskkarré

Ungsbakad kummelrygg

Souvas på dovhjort

Tryffel- och parmesangratinerad kalv

Kafta på rödkulla

Långbakad fläsksida

Vintrig korvgryta

Kakor med mersmak

Ugnsbakad rotselleri

Ekologiska semlor

Finessernas rabarberkonfityr med jordgubb

Emmas potatissallad

Lamm - eller råddjurssadel

Osten som smälte - och blev till guld

Nattbakat sörmländskt lammlägg

Pocherad kyckling

Rawfood brownie

Pocherat ägg

Smakrik morotssoppa

Sörmlänsk lammentrecôte

Stekt lax och potatissallad

Sörmlänsk skogskorv

Varm getostsallad

Ugnsbakad rotselleri

Vildand i calvadossky

Tournedos på dovinnanlår, rösti, gulbetor och kryddsmör

Ugnsbakad rotselleri med Jürss ”granbarksost” Ärtgrön puré och Finessernas plommon- och rabarberconfityr

Stekt malma med ljummen surkål från Peterslund, lingoncumberland, kaprismajonnäs och saltgurka

Sous videbakad vildsvinskarré med gräddkokta svartrötter, svartkål och vildsvinsbacon