Recept i samarbete med tidningen Extra

Vildand i calvadossky

Ugnsbakad rotselleri

Varm getostsallad

Sörmlänsk skogskorv

Stekt lax och potatissallad

Sörmlänsk lammentrecôte

Smakrik morotssoppa

Pocherat ägg

Rawfood brownie

Pocherad kyckling

Nattbakat sörmländskt lammlägg

Osten som smälte - och blev till guld

Lamm - eller råddjurssadel

Emmas potatissallad

Finessernas rabarberkonfityr med jordgubb

Ekologiska semlor

Ugnsbakad rotselleri

Kakor med mersmak

Vintrig korvgryta

Långbakad fläsksida

Kafta på rödkulla

Tryffel- och parmesangratinerad kalv

Souvas på dovhjort

Ungsbakad kummelrygg

Långbakad fläskkarré

Ansjoviskryddad färskpotatissallad

Sörmländsk nässelsoppa

Grillat älginnanlår

Fläskkarré från Rocklunda

Friterad blomkål

Årets äppelkaka av Tuva 9år!

Mustig köttgryta

Dovhjortsinnanlår

Helstekt kalvfilé

Tomatsoppa

Sesamrullad lax i hjärtsallad

Gratinerade svartrötter

Fisktacos

Rosenhanska äppelknäcken

Ölfloatie

Nötpanerad rotselleri

Grytstek i champagne

Mauds dinkelmannakaka

Knådningsfri surdegspizza

Sommarlätt örtkesotallrik

Krämig squashsoppa

Varm vintersallad

Majs och potatisbiffar