Recept från: Lindeborgs Eco Retreat
Namn på rätten: Mintsmakande frukostbowl med krossade kakaobitar
Recept skapad utav: Josefine Jäger som är kokboksförfattare, lagar mat på Yoga & Healthy food retreats på Lindeborgs Eco Retreat och har lagat mat i tv4
Ni finner dom i: Vrena, Sörmland

Mint Chip Bowl
- 2 1/2 dl mandelmjölk
- 30 g babyspenat
- 15 myntablad
- 1 fryst banan
Topping;
Valfria bär, nötter, fröer, raw kakao nibs & granola.
Gör så här
Skölj spenaten och myntan. Mixa allt slätt. Häll upp i glas. Toppa med kakaonibs, valfria bär, fröer, nötter, granola.
Övrigt
Bild på kocken Josefine Jäger som är kokboksförfattare, lagar mat på Yoga & Healthy food retreats på Lindeborgs Eco Retreat och har lagat mat i TV4.