Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet

För vem?

Stolt mat ska stärka den hållbara tillväxten i livsmedelskedjan. Livsmedelskedjan består av producent – förädlare – logistik – handel – restaurang – offentlig måltid – konsument.

Hur?

Vi arbetar för att förbättra möjligheterna för företagare att utveckla sina verksamheter, genom produktutveckling och kompetensförsörjning. Vi skapar förutsättningar för en ökad måltidsturism i länet, samt skapar arenor och nätverk i länet för att öka samverkan mellan aktörer i livsmedelskedjan. Syftet är att skapa förutsättningar för långsikt förbättrad lönsamhet.

Vision

Livsmedelssektorn i Södermanland är hållbar och växande och vi är stolta över vår matkultur som bidrar till ett godare liv för länets invånare och våra besökare. Den mat som produceras, förädlas och konsumeras i länet är utsökt, hälsosam och eftertraktad såväl lokalt som globalt.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?
Är du nyfiken på att ta reda på vad med vi på Stolt mat gör för att skapa förutsättningar för företagande i Sörmland? Ta kontakt med oss så berättar vi mer! 

Kontakta oss!

Aktuellt

Nyheter och saker på gång

Culinary Attractions 2.0

Stolt Mats tidigare succé, Culinary Attraction, får en uppföljare. Syftet är att tillsammans med aktörer inom både besöksnäringen och livsmedelskedjan i Sörmland, skapa nya och/eller

Läs mer »

AGFO Talk – Karin spanar!

AGFO Talk – Karin spanar! Den 11 mars sände AGFO Talk webbinariet på temat Hur påverkar klimatförändringarna framtidens tallrik? Att spå om hur framtiden ser

Läs mer »

Stolt Mat i Sörmland på Facebook:

Följ oss gärna!

Stolt mat i Sörmland på Instagram

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded